Praktijk

Jolien De Smet (coördinator en logopediste)

Foto Jolien

Opleiding:

lichtgroenBachelor in de logopedische en audiologische wetenschappen (Hogeschool Gent)
Postgraduaat School Voor Allen (rond inclusie)(KH Leuven)
Geel1Banaba Buitengewoon Onderwijs (KH Leuven)

In 2008 ben ik als zelfstandige logopediste gestart in een groepspraktijk. Na enkele jaren begon het te kriebelen om een eigen praktijk op te starten. De praktijk JOLOGO opende in 2012 haar deuren te Bierbeek.
Sinds 2008 behaalde ik nog een postgraduaat ‘School voor allen’ (rond inclusie) en een BANABA Buitengewoon Onderwijs. Deze laatste heb ik gekozen omdat ik ook nog deeltijds tewerkgesteld ben in een school voor buitengewoon onderwijs type 2. Hierdoor heb ik de kans gekregen om mij verder te verdiepen in AD(H)D, zautismespectrumstoornissen, gedragsmoeilijkheden en andere problematieken.
Het blijven bijscholen op allerlei gebieden blijf ik zeer zinvol vinden en hiervoor zal ik mij ook steeds inzetten.

Liesbeth Lesire (logopediste):

Foto Liesbeth

Blauw1Master in logopedische en audiologische wetenschappen (KU Leuven)
appelblauw1Postgraduaat in de audiologie en gehoortoestelaanpassing (KU Leuven)

In 2012 studeerde ik af als logopediste aan de KU Leuven. Omdat ik mijn kennis rond audiologie nog verder wilde aanvullen heb ik nog een jaar verder gestudeerd om een postgraduaat in de audiologie en hoortoestelaanpassing te behalen. Dit diploma behaalde ik in 2013 waarna ik meteen kon beginnen werken als zelfstandige logopediste bij Jolien. Het werk als logopediste is enorm variërend. Daarom blijft het zo boeiend.

Verder ben ik ook een aantal jaren actief geweest als animator bij sport-en speelweken.

Undergraduates and professors talked to them www.justbuyessay.com about building satellites for space research and showed them carbon-fiber race cars that university of colorado students had built to study energy efficiency
0 reacties op “Praktijk
1 Pings/Trackbacks op "Praktijk"
  1. Title

    […]just beneath, are various absolutely not associated sites to ours, even so, they may be certainly really worth going over[…]

Geef een reactie